Om os

Velkommen til Stærmose butikkerne i det hyggelige Boderne, cirka 14 km sydøst for Rønne. Vi er Butik Stærmose, en lille, men motiveret butik med speciale i gode tilbud og fremragende service. Vi tror passioneret på at give vores kunder det bedste fra begge verdener.

Vores butikker er spredt i nogle gamle, charmerende huse på begge sider af vejen, og der står også et fast telt, hvor du virkelig kan score nogle gode tilbud på mærketøj fra tidligere sæsoner og outlet-varer. Og vi har også et pænt udvalg af Lego-tøj til børnene med store rabatter.

Området omkring Boderne er ikke kun godt for shopping, men også et skønt naturområde med en fantastisk sandstrand og et ishus. Så du kan nemt kombinere shopping med en dag på stranden, hvilket er genialt, især hvis du har børn med dig. Den ene forælder kan tage en tur op og shoppe, mens resten af familien hygger sig på stranden.

Vi stræber efter at være flittige og innovative, tilbyde vores kunder noget, de ønsker, og sætte deres ønsker øverst på vores prioriteringsliste. Så hvis du leder efter noget nyt, er du det rigtige sted. Når du besøger Stærmose butikkerne, kan du forvente et kæmpe udvalg af modetøj til både mænd, kvinder og børn med alle de kendte mærker. Tag et kig forbi og dyk ned i en verden af mode og gode priser.